Mancarica rapida de fasole

de ony in Mancaruri de post, 5 Feb 2011 | 5480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii fasole boabe
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare,piper,cimbru
  • 5 rosii in bulion
  • 3-4 linguri bulion
  • 1 pahar apa
  • 1 morcov razuit
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica rapida de fasole:

vrei sa faci ceva repede de mancare si nu sti ce?

pai iei vreo 2 legaturi de ceapa verde,le tai,si le arunci in 3 linguri de ulei sfaraind in cratita.

apoi dai si morcovul pe razatoare,tai si rosiile ,nu prea marunt si le pui impreuna la calit peste ceapa.

adaugi condimentele, apoi bobitele de fasole ,scurse .

peste tot ,torni un pahar cu apa,ca  or fi insetate si lasi sa mai fiarba un sfert de ora.

dupa ce opresti focul, presari frumusel niste marar tocat si lasi sa se raceasca un picut, dupa care e numai buna de servit. pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica rapida de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole in paine