Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa
Ideala pentru pranz sau cina, reteta noastra simpla si nutritiva iti va cuceri simturile si va deveni rapid una dintre preferatele tale. Aceasta mancare combina spanacul proaspat cu aroma intensa a sosului de rosii si usturoi, oferind un gust inconfundabil si savuros
Ingredinte pentru Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa:
Cum se prepara Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi, reteta rapida pentru o masa delicioasa:
Spanacul se curata, se spala bine, apoi se opareste in apa fiarta cu sare. Se scoate intr-un castron cu apa rece si apoi se lasa la scurs. Se toaca mai mare.
Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie cubulete. Intr-o cratita se pune putin ulei, iar cand s-a incins se calesc ceapa si ardeiul, adaugand din cand in cand apa fiarta. Cand s-au inmuiat se adauga spanacul, sare, piper si inca putina apa calda. Se acopera cu capac si se tine pe foc pana se inmoaie. Se adauga sucul de rosii, se mai fierbe 5 minute si se opreste focul. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat fin.
Se serveste cald, cu oua ochiuri.
O mancare extrem de gustoasa este si reteta Orez cu spanac si ou sau Spanac cu oua si carnati
Va mai recomandam si reteta Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita