Mancarica de pastai

de meosiris in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 13324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pastai
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel
  • sare,
  • piper
  • ulei.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pastai:

Se curata pastaile si se spala bine in apa rece. Se curata ceapa si morcovul apoi ceapa se toaca marunt iar morcovul se da prin razatoarea mica.
Se caleste ceapa bine in putin ulei, se adauga si morcovul ras, pastaile, pasta de tomate si se completeaza cu apa cat sa le acopere. Se lasa sa fiarba pana ce pastaile sunt gata, amestecand din cand in cand in mancarica.

Dupa ce mancarea a fiert, se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se poate gati si cu carne, aceasta se prajeste, apoi se adauga ceapa si morcovul si se continua reteta de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post- tocanita de ciuperci