Mancarica de mazare cu galuste

de Lau in Porc, 8 Iul 2011 | 5874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie mare mazare
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 300 g apa
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ou
  • 7 linguri gris
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu galuste:

Se spala carnea si se pune la fiert in apa cu sare,dupa care o prajim pe ambele parti

Curatam ceapa,o tocam si o calim putin,adaugam ardeiul tocat,il lasam putin sa se caleasca cu ceapa,adaugam pasta de tomate,rosiile tocate,apa si mazarea trecuta pe sub un jet de apa rece,

Cand incepe sa fiarba se adauga galustele din gris,cu o lingurita,carnea,mararul se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se potriveste de sare,piper,dupa gust si se pune patrunjelul

Galuste:

Se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga uleiul si grisul, lingura cu lingura. Se omogenizeaza dupa fiecare,compozitia nu trebuie sa fie vartoasa dar nici moale

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu cirnaciori afumati