Mancarica de ciuperci sub capac de paine

de Lau in Mancaruri de legume, 24 Apr 2015 | 3453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 legatura leurda
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • boia de ardei
  • 200 g gusa
  • Aluat
  • 300 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 1/3 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 150 ml apa
  • In plus
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci sub capac de paine:

Taiem gusa felii si o prajim putin, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam leurda lasam sa se caleasca 1 minut, adaugam 1 cana apa si pasta de tomate.

Amestecam bine adaugam ciupercile (spalate si tocate) condimente dupa gust si lasam sa fiarba pana ce scade apa.

Intre timp ne pregatim de aluat-intr-un bol adaugam faina, sarea, drojdia si amestecam, adaugam uleiul si treptat apa pana rezulta un aluat nelipicios.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire mai mare ca tava pe care o vom folosi,

Intr-un pahar amestecam cele 2 linguri de apa cu faina si ungem vasul pe exterior, adaugam mancarica in tava. Adaugam foaia si presam pe exterior.

Ungem cu ou si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci sub capac de paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete in sos de rosii