Dovlecel pane

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 4468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare,piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

 Spalam dovlecelul foarte bine.Il taiem felii subtiri(pastram si coaja).Asezam feliile pe un platou,condimentam cu sare,piper si lasam 30 min sa se condimenteze bine

Punem apoi pe o farfurie faina,batem oul cu putina sare.

Punem ulei la incins.

Dam feliile de dovlecel,cate una,prima data prin faina,apoi prin ou,iar prin faina iar prin ou si prajim in ulei pe ambele parti(trebuie sa lucrati repede fiindca se prajesc rapid si riscati sa se arda).

Se scot pe un servet absorbant si se servesc calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu brânză