Dovlecel pane

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare,piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

 Spalam dovlecelul foarte bine.Il taiem felii subtiri(pastram si coaja).Asezam feliile pe un platou,condimentam cu sare,piper si lasam 30 min sa se condimenteze bine

Punem apoi pe o farfurie faina,batem oul cu putina sare.

Punem ulei la incins.

Dam feliile de dovlecel,cate una,prima data prin faina,apoi prin ou,iar prin faina iar prin ou si prajim in ulei pe ambele parti(trebuie sa lucrati repede fiindca se prajesc rapid si riscati sa se arda).

Se scot pe un servet absorbant si se servesc calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kohlrabi subji