Mancarica cu pastai

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 12 Oct 2014 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pastai
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 3 carnati proaspeti
  • 4-5 linguri suc de rosii
  • sare
  • piper
  • knorr
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu pastai:

Pastaile se spala si se rup capetele. 

Carnatii ii feliem rondele si ii prajim in ulei incins . Cand sunt gata ii scoatem pe o farfurie si acoperim pentru a-i mentine calzi.

Ceapa o curatam,o spalam si o taiem julienne . Ardeiul gras il taiem in doua , eliminam cotorul,semintele si nervurile si il taiem fasii subtiri . 

Punem o tigaie cu putin ulei la incins,adaugam ceapa impreuna cu ardeiul si lasam sa se caleasca la foc potrivit . 

Adaugam apoi pastaile ,amestecam,punem sare,piper dupa gust si adaugam putina apa . Lasam sa fiarba la foc mic .

Cand pastaile au fiert , punem sucul de rosii ,knorr si amestecam lasand la foc potrivit inca 10 minute . 

La final adaugam carnatii la tigaia cu pastai,amestecam si servim. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prepelite cu ciuperci, capere si masline