Tarta cu carne

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 19 Noi 2017 | 5374 vizualizari

 

Aici am trisat putin ca n-am facut eu aluatul de tarta, dar timpul nu-mi permitea, asa ca am luat aluat gata facut pentru ....''Tarte si Placinte rumenite si iscusite''

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu aluat pentru tarte de la Linco
  • 4 morcovi mai mici ( ca au crescut pitici )
  • 3 oua
  • ceapa verde doar frunzele, un manunchi zdravan
  • 450 g carne tocata de porc
  • 180 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 60 ml ulei
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne:

Aluatul pentru tarta il lasam sa se dezghete la temperatura camerei. Am folosit o forma rotunda de ceramica 28 cm.

Dupa ce s-a dezghetat aluatul, am impartit in doua parti, una mai mare pe care am intins-o direct pe hartie de copt si am asezat-o in forma, am in tepat aluatul din loc in loc.

Separat am taiat frunzele de ceapa, am asezat tigaia pe foc si am pus uleiul sa se incinga, apoi am pus frunzele de ceapa, am ras si morcovul, am presarat un praf de sare, am lasat sa se caleasca cca. 10 min, apoi am adaugat carnea togata si am omogenizat, am mai lasat pe foc cca 20 min, apoi am rasturnat totul intr-o strecuratoare sa se scurga zeama formata. Intr-un castron am pus amestecul, am potrivit de sare si piper, apoi am adaugat ouale si am omogenizat, la final am adaugat cascavalul ras. Amestecul obtinut le-am pus peste aluatul de tarta, am nivelat, apoi am decupat floricele din restul de aluat. Am uns cu galbenus de ou. Am dat tarta la cuptor, este gata cand a inceput sa se rumeneasca bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc tocata cu rulada de omleta