Vasul asta e chiar cel potrivit pentru aceasta mancare care trebuie gatita lent.Exista multe variante a acestei mancari, eu am ales una cu organe de miel.Am adaugat si pasta de rosii doar pentru ca nu imi placea culoarea, in general nu imi place mancarea fara rosii.Gustul este unul nemaipomenit pe care nu l-as fi obtinut decat prin gatirea in acest vas.
Curatam pulpa de pielite si scoatem carnea de pe os.Taiem carnea cubulete mici. Procedam la fel cu organele de miel.Tinem ficatul taiat cubulete in putina apa rece pentru a iesi sangele din el, apoi scurgem organele intr-o sita. Curatam ceapa, cepa verde si le taiem marunt. Taiem verdeturile fin. In acest moment nu ne ramane decat sa asezam in straturi carnea si verdeturile.
Turnam uleiul in vasul aparatului slow cooker Crock Pot. Asezam jumatate din ceapa uscata, apoi jumatate din cuburule de carne, presaram ceapa verde, un strat de organe,marar si patrunjel si repetam inca o data. Asezam capacul si pornim aparatul pe HIgh pentru 5 ore. Inainte cu o ora de a fi gata punem pasta de rosii, sare, piper, foi de dafin, boiaua iute si cimbru.