Mancare de mazare verde

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 1 Mar 2011 | 6926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g mazare verde (congelata)
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • 1 lingurita zahar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare verde:

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei.

Se caleste 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.

Se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta mazarea.

Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.

Mararul se toaca marunt, se adauga inmancare si se nai fierbe putin.

Se serveste cu friganele (la noi este obligatoriu) sau fara.

Fara friganele este o mancare de post.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

28.03.2011, 15:53

adicutza2007 1

13.11.2011, 11:37

bun! cu friganele! exact cum facea bunica!!!!

MotanLaOale 1

13.11.2011, 11:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu mazare si naut