Mancare de fasole verde cu leurda

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 22 Iul 2014 | 8715 vizualizari

 

Cu leurda de la congelator. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 5-6 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi leurda
  • 3 linguri ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde cu leurda:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Fasolea se curata, se spala si se rupe bucati potrivite.

Rosiile se toaca cubulete.

Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 3-4 minute.

Adaugam vegeta si piper.

Se adauga fasolea, se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute.

Se adauga rosiile si leurda tocata si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana scade zeama cat doriti.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Se serveste calda, dar este buna si rece.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si marar daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde