Mancare de fasole verde

de alilianaa in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 3607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pungi cu fasole verde
  • un morcov
  • 2 rondele telina
  • o ceapa
  • 2 rondele pastarnac
  • o legatura marar proaspat
  • 200 ml suc de rosii
  • un graunte cu usturoi
  • cimbru, sare, piper dupa gust
  • doua foi de dafin
  • 30 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole verde:

Am curatat legumele (ceapa, morcov, telina, pastarnac) , spalat si tocat marunt. Intr-o cratita  cu 30 ml ulei le-am sotat pret de 3-4 minute. Am adaugat fasolea verde. Am pus apa cam 300 ml. Daca mai este nevoie mai putem completa pe parcurs.Am pus sare. Cand toate au fost aproape gata ca fierbere am adaugat piper, cimbru, foi de dafin si sucul de rosii. Dupa alte 10 minute am adaugat un graunte de usturoi tocat. 

Am adaugat marar proaspat taiat marunt. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de cartofi cu mazăre(de post)