Tocanita de rosii

de lili in Mancaruri de post, 4 Aug 2010 | 4727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii sau 3-4 linguri de pasta de rosii, 
  • o ceapa,
  •  o lingura de faina, 
  • putin ulei,
  • un ardeu,
  • patrunjel, 
  • sare, vegeta si apa.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii:

Daca avem rosii le punem la fiert. Dupa ce s-au fiert bine  pasam rosiile . Separat punem la prajit (dar nu tare ) ceapa cu o lingura de faina.Cand e  prajita adaugam pasta obtinuta de la rosii cu putina zeama in care au fiert sau punem pasta de rosii. Adaugam ardeiul, vegeta si la nevoie sare.Lasam la fiert cateva minute si avem grija sa nu se ingroase tare.Daca vedem ca se ingroase mai punem apa.La sfarsit adaugam patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Corinuta 1

04.08.2010, 23:58

nadina73 1

05.08.2010, 01:18

sincer nu am incercat ,dar cred ca e buna

lili 1

05.08.2010, 10:28

fetelornadina, sa stii ca e foarte buna...mie imi place mai mult asa de post, caci se poate face si cu lapte...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]