Una dintre mancarurile noastre preferate este mancarea de cartofi cu afumatura de porc.
De data aceasta ne-a ajutat multicookerul sa o pregatim fara prea multe griji.
Si a iesit tare gustoasa!
Curatam toate legumele si le tocam cuburi, respectiv rondele.
Portionam carnea in bucati mai mici.
Pornim Multicookerul Crock-Pot Express pe programul Brown/Saute, pentru 15 minute, temperatura High.
Adaugam uleiul, il lasam sa se incinga si rumenim usor bucatile de carne, pe toate partile.
Adaugam pe rand: ceapa, o lasam sa se patrunda, apoi radacinoasele si le amestecam bine sa se patrunda si acestea.
Dupa expirarea timpului adaugam pasta de rosii, usturoiul presat, cartofii, apa, condimentele, frunze rupte de busuioc si amestecam bine toate ingredientele.
Asezam capacul multicookerului cu supapa pe pozitia inchis.
Setam programul Meat/Stew pentru 35 de minute.
Dupa expirarea programului, multicookerul trece automat pe functia de mentinere la cald a preparatului.
Servim mancarea de cartofi cu afumatura de porc presarata cu patrunjel verde, alaturi de muraturi si branza.