Mancare cu legume si pui de tara

de Rahela Velicu in Pui, 14 Iun 2017 | 6929 vizualizari

 

O mancare simpla si foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu legume si pui de tara:

Mai intai, tocam ceapa si morcovul si le punem la calit, impreuna cu carnea. Le lasam 10-12 minute, dupa care adaugam apa sa le acopere si lasam la fiert.

Dupa aprox. 20 de minute, adaugam cartofii taiati cuburi si mai lasam inca 15 minute la fiert. Adaugam si bulionul si lasam inca 15-20 de min la foc mic.

La final, adaugam verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

Daca puiul este batran, carnea trebuie fiarta separat inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu legume si pui de tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu inimi de pui si legume