Mamaliga umpluta

de -tony- in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2012 | 4187 vizualizari

 

nu stiu cum sa o denumesc exact.e o reteta auzita si incercata.o recomand fiind foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata
  • 100 grame kaizer
  • 150 gr ciuperci
  • 200 ml smintina
  • 1/2 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 250 gr malai
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga umpluta:

Se taie ciupercile in 4 ,in functie de marimea lor,se toaca ceapa.

Intr-o tigaie cu putin ulei punem usturoiul zdrobit impreuna cu ceapa. Lasam sa se caleasca. Cand s-au calit ,se arunca usturoiul si se adauga ciupercile, carnea tocata si kaizerul. Adaugam sare si piper dupa gust si lasam la foc potrivit pana ce apa de la ciuperci s-a evaporat si carnea e fiarta. Adaugam smantina si lasam inca 3-4 minute.

Intre timp preparam mamaliga punand malaiul in apa cu sare si lasand sa fiarba pana ce devine o compozitie consistenta.

Adaugam la mamaliga compozitia de carne si ciuperci. Amestecam bine si adaugam lingura de unt. Amestecam bine in continuare si lasam pana ce mamaliga prinde o crusta

Se serveste fierbinte sau e buna si rece taiata felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]