Mamaliga surpriza

de Denissa in Porc, 1 Feb 2013 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • malai
  • 1 cana lapte
  • branza de burduf
  • carnaciori (sau carnati) de casa
  • sunculita
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga surpriza:

Se prepara mamaliga cu apa, cana cu lapte si sare. Mamaliga se lasa sa fiarba cel putin 15 minute.

Dupa ce mamaliga s-a fiert se rastoarna pe o farfurie.

Separat se unge cu unt o forma mai inalta si se aseaza un strat de mamaliga (jumatate din mamaliga pregatita). Deasupra se pune un strat generos de branza si carnaciori taiati feliute si caliti in putina untura.

Peste toate astea se aseaza inca un strat de mamaliga.

Se da pentru 5 minute la cuptor sa se topeasca branza din interior.

Intre timp se prajesc in untura in care am prajit carnaciorii felii de sunculita (sau kaizer).

Dupa ce se scoate forma din cuptor se aseaza deasupra feliile de sunculita prajite.

In mijloc se poate pune smantana.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Eu am mai facut din 4 oua o omleta si am adaugat-o pe marginea mamaligii

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Denissa 1

02.02.2013, 02:07

Mirela multumesc pentru apreciere

Alexandra Burz 1

13.12.2013, 13:02

superr...mi-ai facut o poftaaa...

Krystyan Trendy 1

13.12.2013, 13:09

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc