Se amesteca supa si laptele intr-o oala si se aduc la punctul de fierbere. Se reduce focul cu mic si se adauga treptat malaiul, amestecand cu un tel. Se gateste 15-20 de minute, amestecand frecvent. Se adauga untul, branza Camembert si parmezanul si se amesteca. Se transfera intr-o tava mica, unsa cu ulei si se lasa la racit cateva ore, in frigider (maxim 3 zile).
Se asaza faina intr-o farfurie.
Se incalzeste uleiul pentru prajit intr-o tigaie, la foc mediu spre mare.
Se taie mamaliga in 9 cuburi care se dau prin faina si se prajesc 3-4 minute pe parte, pana devin crocante si aurii. Se transfera pe prosoape de hartie.
Varza de Bruxelles se spala si se taie in jumatati, apoi se prajeste in 2 linguri de ulei, la foc mare spre mediu, 8-10 minute, pana devine aurie. Se reduce focul la mediu spre mic, se adauga otetul balsamic, sare, piper si mierea si se gateste pana cand devine lucioasa.
Se serveste mamaliga cu varza de Bruxelles, frunze de cimbru si seminte de rodie.