Toata lumea stie sa-si faca un snitel. De mancat ce sa mai vorbesc, sunt in topul preferintelor Probabil si eu am preparat sute si am mancat tot atatea :D.
Intr-o emisiune culinara, ,, Meine Bayeriche Landkuche" cu chef Alfons Schuhbek- am avut rabdarea sa urmaresc cum prepara snitelul Frumos mai explica chef-ul. Secretul lui era sa foloseasca uleiul de prajit amestecat cu unt Snitelele vor iesi fragede. Si daca vrei sa fie vieneze, musai foloseste carne de vitel.
Despre cine a preparat prima data felul asta de mancare, este alta poveste cu care nu va mai plictisesc. Subiectul este controversat mai ceva ca, , ce a fost prima data, oul sau gaina ?''!!!! Cert este ca, cel putin eu, nu am intalnit om sa spuna ca nu-i place snitelul !!!
Garnitura : pireu de cartof dulce amestecat cu lapte, sare si nucsoara.
Guten Apettit -Pofta buna !!!!
1
Daca aveti posibilitatea achizitionati carne de vitel crescut la tara. Este mult mai sanatosa decat carnea procesata.
2
Spargeti ouale pe rand si separat, pentru a le verifica prospetimea.
3
La prajire, miscati tigaia usor inainte si inapoi, incat crusta sa se bombeze sub forma de valuri.
4
Cand snitelele sunt rumene, se pun in uleiul incins bucatele de unt si se lasa sa se topeasca.
5
Am obtinut snitele fragede si savuroase. De acum inainte, voi respecta aceste reguli la prepararea snitelului cu carne de vitel.
6
Pentru snitel cu pui, porc sau peste pane, exista alte reguli sau adosuri de condimente.