Paine prajita, cu ou si icre rosii

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2012 | 5857 vizualizari

 

Au trecut mai bine de 5 luni de cand nu am mai postat nici o reteta,da promit sa fiu mai activa de acum incolo.Mutatul intr-o locuinta noua si multe alte probleme m-au impiedicat,din fericire acum sunt mai linistita si sper sa fiti indulgente cu mine.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  •  cateva fire de marar, tocat
  • 150 g smantana cu procent scazut de grasimi
  • 8 felii de paine prajita
  • 100 g icre rosii
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita, cu ou si icre rosii:

Se pun ouale intr-o oala cu apa fierbinte si lasam sa dea in clocot. Le lasam sa fiarba 7 min, scurge m apa si le punem la racit intr-un vas cu apa rece, 15 min. Curatam de coaja,dam albusul pe razatoarea mica , apoi le amestecam  cu ceapa, mararul si smantana. Asezoneazam cu sare si piper.

Prajim feliile de paine,le taiem in triunghiuri ,iar deasupra punem putina compozitie cu ou si presaram icre rosii deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita, cu ou si icre rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre rosii