Sufleu de branzeturi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 16786 vizualizari

 

Ce sa va mai spun...o pufosenie delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 300 gr branza telemea( Hochland de vaca imi place mie)
  • 10 linguri pline de iaurt grecesc( 10 %)
  • 100 gr cascaval razuit
  • 400 gr smantana
  • 250 gr pesmet fin
  • 2 oua+ 3 linguri smantana+ un praf de sare
  • unt pentru tapetat tava
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branzeturi:

Se amesteca branza faramitata cu galbensurile, iaurtul si smantana. Se pune pesmetul si se mixeaza bine( sau cu un tel).

Albusurile le batem spuma moale si punem jumatate din cantitate peste compozitia de branza amestecand bine. Restul de jumatate il amestecam usor prin invaluire( usor).

Tapetam o tava ( eu am avut din ceramica de lasagna), rasturnam compozitia.

Batem restul de oua cu smantana si praful de sare si turnam deasupra, apoi nivelam bine cu o spatula.

Radem deasupra cascaval si dam la cuptor pentru 25 sau 30 de minute.

Il putem taia si servi cald. Este un aperitiv excelent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de brinza cu legume