Mamaliga cu branza si kaizer

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 10182 vizualizari

 

Rapida , gustoasa si delicioasa pentru o cina in familie.

 

INGREDIENTE

  • 2 litri apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 500g  faina de malai
  • 200g smantana
  • 200g kaizer taiat bucatele
  • 200g telemea
  • 100g cascaval ras
  • 50g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si kaizer:

Punem apa cu sarea si uleiul la fiert si cand da in clocot, adaugam faina in ploaie, amestecand icontinuu sa nu se formeze cocoloase. Mamaliga este fiarta, atunci cand nu se mai prinde de lingura .

Luam o tava, o ungem cu  unt, intindem in straturi :un rand de mamaliga, 100g smantana, 100g telemea,  100g kaizer , alt strat de mamaliga, smantana, telemea,kaizer si cascavalul ras deasupra. Punem tava in cuptorul incins pentru 20’.

Se lasa cam 10’ sa se racoreasca si se rastorna pe un platou pe care se si portioneaza.

  Se serveste  stropita cu smantana.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]