Carnea tocata se amesteca cu 1 catel de usturoi pisat, condimentele, sare si piper si se modeleaza in bile nu foarte mari. Acestea se prajesc la foc mare, in putin ulei, 4-5 minute, pe toate partile. Se adauga apoi crevetii, restul de usturoi feliat si paprika, se lasa 2 minute, apoi se adauga untul. Cand acestea s-a topit, se indeparteaza tigaia de pe foc si se adauga sucul de lamaie, sare, piper si patrunjelul. Se lasa putin la odihnit in tigaie. Se adauga putina apa, daca sosul s-a evaporat aproape complet.
Se aduce 1 litru de apa la punctul de fierbere si se adauga malaiul in ploaie. Se amesteca cu telul si se lasa sa fiarba cateva minute, in functie de tipul de malai. Se indeparteaza de pe foc si se adauga untul si branza, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine si se acopera cu un capac.
Se serveste mamaliga cu creveti, carnati si sos deasupra.