Macrou marinat

de AndreeaRodica in Peste, 27 Iul 2010 | 16644 vizualizari

 

Sunt, cu siguranta, multe retete de macrou marinat. Eu il prepar la oala-minune (Kukta), un obiect nelipsit din bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou, curatat, spalat si taiat bucati de 2,5-3 cm
  • 2-3 cepe
  • 1 cana suc de rosii (sau 2 linguri cu bulion)
  • 1/2 de cana otet din vin alb
  • 1/2 de cana ulei
  • 2 cani apa
  • frunze de dafin, boabe de piper, ienibahar, boabe de mustar, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat:

Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic).

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

AndreeaRodica 1

01.11.2010, 14:20

La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!

lia maria 1

01.11.2010, 18:07

arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela

AndreeaRodica 1

04.11.2010, 11:42

Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos tomat