Macrou marinat

de AndreeaRodica in Peste, 27 Iul 2010 | 16647 vizualizari

COMENTARII (13)

mena29 1

27.07.2010, 22:57

Bucataras 1

27.07.2010, 23:25

bine ai venit printre bucatarasi!

ela 1

27.07.2010, 23:27

bine ai venit ....ce bine arata macroul asta....

Bunica 1

27.07.2010, 23:48

E peste, e foarte bun ! Bine ai venit printre noi ! Am mancat si facut peste marinat, dar nu cu suc de rosii, cred ca este delicios

nadina73 1

28.07.2010, 01:13

bun venitsuper reteta felicitari si 5 furculite mari si late

Ina 1

28.07.2010, 08:17

bun venit la noi ! Arata minunat pestele !! Pun 5 furci

Ina 1

28.07.2010, 08:17

nu-i cam mult 90 minute? Nici burta de vita nu fierbe atat.....

Julie 1

28.07.2010, 09:53

Bun pestele marinat!Bun venit!

Nicolae 1

28.07.2010, 21:03

este o reteta f.buna eu am adaugat si zahar putin sa nu fie prea acru.....bravo

aanamaria 1

08.10.2010, 21:39

sigur erau 90 de minute?

caci la mine dupa 90 de minute l-am cam ars

AndreeaRodica 1

01.11.2010, 14:20

La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!

lia maria 1

01.11.2010, 18:07

arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela

AndreeaRodica 1

04.11.2010, 11:42

Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plachie de macrou