Macrou marinat

de AndreeaRodica in Peste, 27 Iul 2010 | 16955 vizualizari

COMENTARII (13)

mena29 1

27.07.2010, 22:57

Bucataras 1

27.07.2010, 23:25

bine ai venit printre bucatarasi!

ela 1

27.07.2010, 23:27

bine ai venit ....ce bine arata macroul asta....

Bunica 1

27.07.2010, 23:48

E peste, e foarte bun ! Bine ai venit printre noi ! Am mancat si facut peste marinat, dar nu cu suc de rosii, cred ca este delicios

nadina73 1

28.07.2010, 01:13

bun venitsuper reteta felicitari si 5 furculite mari si late

Ina 1

28.07.2010, 08:17

bun venit la noi ! Arata minunat pestele !! Pun 5 furci

Ina 1

28.07.2010, 08:17

nu-i cam mult 90 minute? Nici burta de vita nu fierbe atat.....

Julie 1

28.07.2010, 09:53

Bun pestele marinat!Bun venit!

Nicolae 1

28.07.2010, 21:03

este o reteta f.buna eu am adaugat si zahar putin sa nu fie prea acru.....bravo

aanamaria 1

08.10.2010, 21:39

sigur erau 90 de minute?

caci la mine dupa 90 de minute l-am cam ars

AndreeaRodica 1

01.11.2010, 14:20

La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!

lia maria 1

01.11.2010, 18:07

arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela

AndreeaRodica 1

04.11.2010, 11:42

Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plachie de macrou