Maccheroni cu ricotta

de - Andreea - in Paste, 28 Dec 2011 | 3743 vizualizari

 

o reteta de paste foarte gustoasa....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maccheroni
  • 200 gr ricotta
  • 1 lingura parmezan
  • 1 mana buna de spanac(chiar si congelat)
  • 1 pahar smintina
  • 25 gr unt
  • piper sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maccheroni cu ricotta:

Se spala spanacul, se opareste si se toaca marunt.

Se pune intr-o cratita ricotta, spanacul, parmezanul si putina sare. Cu o lingura de lemn se amesteca bine.

Separat in alta tigaie se topeste untul peste care se adauga compozitia de ricotta si se dilueaza cu smintina. Se amesteca totul foarte bine pina cind va arata ca o crema. Se ia de pe foc si se tine la cald.

Se pune o oala cu apa la foc. Se adauga sare si cind apa fierbe se adauga pastele care se lasa conform timpului indicat pe ambalaj.

Cind sunt gata se scot si se amesteca cu compozitia de ricotta adaugind putin piper.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Maccheroni cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu Ricotta, Pancetta și rucola