Macaroane cu branza

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3776 vizualizari

 

Un dulce buun!

 

INGREDIENTE

  • apa;
  • un praf de sare;
  • un pachet de macaroane;
  • 2 cani zahar;
  • 3 oua;
  • o mana de stafide;
  • 1 kg branza de vaci dulce sau desarata;
  • esenta;
  • o lingura ulei/unt/margarina.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca, se pun macaroanele, se mai fierb cateva minute, iar apoi se opreste focul si se pune un capac peste cratita, care se tine pana cand se umfla macaroanele.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi!

Intr-o alta cratita se arde o cana de zahar si se imbraca peretii acesteia cu zaharul caramelizat.

Dupa aceea, intr-un castron se amesteca ouale, o cana de zahar, stafidele, branza, esenta si uleiul.

Macaroanele se clatesc cu apa rece, se scurg bine si se pun peste compozitia din castron. Se amesteca, apoi se toarna in cratita cu zaharul caramelizat, care intre timp s-a crapat. Se baga la cuptor pana cand capata o culoare maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]