Lipie umpluta

de Dianaaa in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2013 | 6001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 2 lipii(eu le-am facut de casa: 50%faina alba-50%faina integrala, apa, sare, zahar, drojdie, ulei)
  • varza
  • sos tzatziki
  • mustar
  • 1 ou fiert
  • cascaval
  • gogosar in otet
  • masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta:

Se face aluatul, se lasa la odihna 30 de minute.

Se fac 2 bilute si se intind foarte subtire. Se pun in tigaie pana se fac, iar apoi se aseaza pe o farfurie si deasupra lor un prosop usor umezit.

O parte din sosul tzatziki se unge pe lipie, cealalta parte se amesteca cu mustarul.

Din varza se face salata.

Se aseaza astfel: sos tzatziki, ou, cascaval, masline, gogosar, salata de varza, sos de tzatziki cu mustar.

Pentru a se topi cascavalul se adauga in cuptorul cu microunde.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Puteti sa o umpleti cu ce vreti, dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Shaorma