Lipie cu muschiulet de porc la gratar

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 3754 vizualizari

COMENTARII (20)

Cris2711 1

29.04.2012, 21:25

wow

Bucataras Medi 1

29.04.2012, 21:27

BUNACIUNE.

Lau 1

29.04.2012, 21:29

foarte bune

aziz 1

29.04.2012, 21:32

mmmmmm ....

Ina 1

29.04.2012, 21:38

place

alldaycooking 1

29.04.2012, 21:49

buun!

Bya Ralu 1

29.04.2012, 21:57

suna bine

mamaieelena 1

29.04.2012, 22:30

cocolina 1

29.04.2012, 22:42

foarte bune

MotanLaOale 1

29.04.2012, 22:44

marinicayou10 1

29.04.2012, 23:02

bun bun bun

jolygina 1

30.04.2012, 00:29

mai e?

T I M E A 1

30.04.2012, 00:35

Panacris 1

30.04.2012, 09:07

Jolygina, din pacate s/a consumat vazand cu ochii, dar voi ma face o portie maine

Panacris 1

30.04.2012, 09:07

Multumesc pentru aprecieri!

Maria68 1

30.04.2012, 11:02

Minunata reteta!!!

Rocsi 1

30.04.2012, 21:21

Bunatate

Bunica 1

30.04.2012, 23:14

Wow ....ce prezentareee!

iry-gabriela 1

01.05.2012, 06:59

super bun

Sim0na 1

02.05.2012, 18:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shaorma cu pastrama de porc