Lipie cu muschiulet de porc la gratar

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2012 | 3750 vizualizari

 

Am descoperit aceste minunate lipii ieri, si va impartasesc ce am creat!

 

INGREDIENTE

  • lipii Deli Wraps 1 pachet ( 6 bucati),
  • muschiulet de porc 700 g.,
  • salate verde 1 bucata
  • ceapa verde 2 fire
  • usturoi verde 1 fir
  • sos de usturoi
  • ketchup
  • ptr vinegreta
  • ulei de masline
  • otet
  • sare iodata
  • apa plata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie cu muschiulet de porc la gratar:

Muschiuletul se taie bucatele si se prajeste la gratar. Salata, ceapa, usutoriul se curata, se spala si se toaca marunt. Se face un sos vinegreta si se amesteca cu salata. Lipia se incalzeste usor in microunde sau intr/o tigaie fara ulei. Pe o farfurie se monteaza lipia astfel. Se unge lipia cu sos de usturoi, muschiuletul se taie fideluta, se pune pe lipie, peste care e adauga salata. Se pune si ketchup dupa gust, apoi se ruleaza si se serveste. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie cu muschiulet de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta