Linte cu curry verde la slow cooker Crock-Pot

de Mitinita in Slow Cooker, 15 Apr 2015 | 4721 vizualizari

 

Un slow cooker este un ajutor de nadejde. Va puteti inchipui cum ar fi sa puneti ingredientele in oala, sa apasati pe buton si cand veniti acasa sa fie gata? Asa se gateste la slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital. Reteta de mai jos este picanta, daca vreti puteti reduce cantitatea de curry verde.

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte verde
  • 500 ml supa de legume sau apa
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 200 g spanac
  • 2 linguri de curry verde (sau dupa gust)
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte cu curry verde la slow cooker Crock-Pot:

Lintea verde se spala si se curata de impuritati.

Ceapa se curata, se spala si se taie in bucati. Cartofii se curata, se spala si se taie in cuburi.

Se pun in slow cooker Crock-Pot lintea, supa de legume, ceapa, cartofii, curry verde si sarea.

Se gateste 4 ore pe High sau pana cand a scazut apa si lintea s-a inmuiat. Cand e gata, adaugam spanacul si amestecam.

Se serveste ca atare sau cu orez la aburi.

Daca nu aveti un slow cooker Crock-Pot, puteti pune lintea cateva ore la inmuiat, apoi urmati aceeasi pasi ca mai sus si fierbeti pana cand a scazut apa si lintea e facuta. Daca mai e nevoie, mai adaugati apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu curry verde la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa picanta de ciuperci si branza tofu la slow cooker Crock-Pot 4,7 L