Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 13016 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • limba de vita- o bucata intreaga, cca.1 kg
    • masline negre fara samburi- 100 g
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3-4 catei
    • suc de rosii- 150 ml
    • vin rosu- 200 ml
    • foi de dafin- 2 buc
    • sare si piper- dupa gust
    • felii de lamaie pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline- la Crockpot:

  • puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet

  • cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac

  • lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute

  • scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea

  • taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul de la slow cooker

  • adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri

  • asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii si vinul

  • setati slow cooker-ul pe functia high pentru 6 ore

  • serviti cu felii de lamaie deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline- la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel cu varza noua in vasul roman.