Limba de vita cu masline- la Crockpot

de Oana in Vita, 18 Iun 2015 | 13921 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • limba de vita- o bucata intreaga, cca.1 kg
    • masline negre fara samburi- 100 g
    • ceapa rosie- 1 buc
    • usturoi- 3-4 catei
    • suc de rosii- 150 ml
    • vin rosu- 200 ml
    • foi de dafin- 2 buc
    • sare si piper- dupa gust
    • felii de lamaie pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline- la Crockpot:

  • puneti pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa, sare si 2 linguri cu otet

  • cand apa incepe sa fiarba adaugati limba de vita spalata si acoperiti oala cu un capac

  • lasati sa clocoteasca 3-4 minute, opriti focul si lasati oala acoperita 10 minute

  • scoateti carnea pe un tocator si curatati bine partea alba si grasimea

  • taiati limba in bucati de 2 cm si asezati-o in vasul de la slow cooker

  • adaugati deasupra ceapa tocata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri

  • asezonati cu sare si piper dupa gust si adaugati foile de dafin, maslinele, sucul de rosii si vinul

  • setati slow cooker-ul pe functia high pentru 6 ore

  • serviti cu felii de lamaie deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline- la Crockpot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel sote cu vin alb