Leustean pentru iarna

de Panacris in Conserve, 29 Apr 2012 | 9808 vizualizari

 

Sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai va ofera cel mai gustos leustean pentru proviziile de iarna!

 

INGREDIENTE

  • leustean
  • ulei de masline
  • sare iodata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean pentru iarna:

Se spala leusteanul, se curata de frunze, se taie marunt si se pune la uscat sau se pune in pungute mici, in portii la congelator. 

Alta varianta este sa/l amestecati  cu sare de muraturi si ulei de masline, il puneti in borcane, indesat bine, le inchideti ermetic si le puneti in camara la racoare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

01.05.2012, 07:02

MIUTA 1

02.05.2012, 11:53

Sim0na 1

02.05.2012, 18:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Leustean in otet la borcan