Legume la gratar

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2012 | 3734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 dovlecei
  • ulei de masline
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar:

Se spala bine cartofii si dovleceii, se taie rondele potrivite, nici foarte subtiri, dar nici groase ca altfel se fac mai greu. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce, busuioc, rozmarin, se stropesc cu ulei, se amesteca bine si se lasa asa jumate de ora sa intre toate aromele. Se pun pe gratar, se lasa circa 7 minute pe fiecare parte pentru cartofi, iar pentru dovlecei mai putin. Se stropesc cu putina zeama de lamaie, sunt mai gustosi.

Se servesc ca si garnitura

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete la gratar