Saratele cu branza mixta

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2018 | 2541 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 600 g branza(vaci,oaie,capra)sarata
  • 200 g unt
  • 2 oua
  • 1 lingura mac
  • 1 plic chimen
  • 600 g faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza mixta:

Intr-un vas adaugam branza data prin razatoare sau sfaramata cu furculita,adaugam macul, chimenul, ouale.

Untul taiat cubulete, adaugam peste branza si treptat faina.

Framantam un aluat omogen si elastic.

Invelim coca in folie alimentara si dam la rece 1 ora.

Formam bilute cat o nuca si le vom coace in foarma pentru saratele unsa cu ulei si incalzita bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza mixta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini mozzarella pane