O garnitura simpla si gustoasa.
Cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Cand au fiert, ii scurgem bine de apa, ii lasam sa se raceasca putin, apoi ii feliem felii potrivite ca grosime .
Dovlecelul il spalam, indepartam extremitatile si feliem felii subtiri .
Vanata o spalam, indepartam extremitatile, o presaram cu sare si o lasam la scurs.
Punem o tigaie cu ulei la incins. Cand uleiul s-a incins prajim feliile de vanata, rumenindu-le frumos pe ambele parti. Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .
Apoi prajim dovlecelul, la fel rumenindu-l pe ambele parti . Scoatem apoi rondelele pe un servet de hartie .
La urma, prajim feliile de cartof, rumenindu-le pe ambele parti si la fel le scoatem pe un servet de hartie .
Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam legumele punand un rand cartofi, un rand dovlecel,un rand vanata repetand apoi legumele.
Presaram parmezan din abundenta si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade .
Se servesc legumele calde .
Pofta buna !