Din pacate nu pot posta poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............voi mai incerca, nu stiu ce se intampla.
Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare si se oparaste 5-6 min.Se scoate cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs.Separat dovlecelul se spala si apoi se taie rondele .Ardeiul se curata , se spala si se taie sub forma de cuburi.Rondelele de dovlecel si cuburile de ardei se pun si ele intr-un vas cu apa si sare si se oparesc ca si fasolea 5-6 min. dupa care se scot si se lasa la scurs.
Dupa ce au fost bine scurse fasolea, rondelele de dovlecel si cuburile de ardei gras se pun intr-un vas termorezistent.
Intr-o tigaie in care am incins putin ulei se inabuse cepele taiate marunt peste care se adauga sucul si pulpa de la 2 rosii.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa 5- 10 min la fiert apoi se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu cele 3 oua batute bine.Aceasta compozitie se adauga peste legumele din vasul termorezistent,condimentam cu cimbru si dam la cuptor.Cu aproximativ 15 min. inainte de a fi gata scoatem din cuptor si presaram din belsug cascaval ras, rondele de rosie si ouale fierte feliate.
Se serveste calda garnisita cu rosii.