Legume gratinate

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12782 vizualizari

 

Din pacate nu pot posta poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............voi mai incerca, nu stiu ce se intampla.

 

INGREDIENTE

  • o mana fasole verde
  • un dovlecel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • ulei
  • 3 rosii
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte tari
  • 150 g cascaval ras
  • cimbru uscat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume gratinate:

Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare si se oparaste 5-6 min.Se scoate cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs.Separat dovlecelul se spala si apoi  se taie rondele .Ardeiul se curata , se spala si se taie sub forma de cuburi.Rondelele de dovlecel si cuburile de ardei se pun si ele intr-un vas cu apa si sare si se oparesc ca si fasolea 5-6 min. dupa care se scot si se lasa la scurs.

Dupa ce au fost bine scurse fasolea, rondelele de dovlecel si cuburile de ardei gras se pun intr-un vas termorezistent.

Intr-o tigaie in care am incins putin ulei se inabuse cepele taiate marunt peste care se adauga sucul si pulpa de la 2 rosii.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se lasa 5- 10 min la fiert apoi se lasa sa se raceasca dupa care se amesteca cu cele 3 oua batute bine.Aceasta compozitie se adauga peste legumele din vasul termorezistent,condimentam cu cimbru si dam la cuptor.Cu aproximativ 15 min. inainte de a fi gata scoatem din cuptor si presaram din belsug cascaval ras, rondele de rosie si ouale fierte feliate.

Se serveste calda garnisita cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume gratinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

11.07.2010, 07:28

Multumesc,Epu...............te rog sa te servesti, esti invitata mea...............

nadina73 1

11.07.2010, 18:12

5 furcu

Bucataras Medi 1

12.07.2010, 09:21

nadina

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pateuri cu branza