Pachetele delicioase

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2011 | 5867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • 2-3 rosii
  • ciuperci din conserva
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • 1 lingura de lapte
  • oregano
  • sare, piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele delicioase:

Desfacem aluatul de foietaj, il taiem in doua pe lung, apoi portionam din nou, de data asta pe latimea aluatului astfel incat sa ne iasa mici dreptunghiuri. Pe fiecare bucatica de aluat asezam cate o feliuta de rosie.

Deasupra asezam ciupercile din conserva, spalate si scurse bine de apa, condimentam iar la final adaugam cascavalul ras. Separam galbenusul de albus. Amestecam bine galbenusul cu o lingura de lapte iar albusul il batem bine cu o furculita pana se desprinde usor. Ungem varfurile fiecarei bucati de aluat si le strangem deasupra feliilor de rosii. Presam un pic cu degetul astfel incat sa ramana bine lipite. Dupa ce am terminat de impachetat, ungem fiecare pachetel cu amestecul de galbenus si lapte.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem pana sunt gata si s-au rumenit frumos. Sunt excelente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele delicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan