Lasagna cu spanac si ricotta

de Alina26 in Lasagna, 23 Noi 2013 | 9857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foi pentru lasagne (eu am folosit cele proaspete)
  • 1 kg spanac
  • 500 g ricotta
  • 1 ceapa
  • 40 g unt
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • 5 linguri parmezan ras
  • 1 varf de cutit de nucusoara
  • sare
  • piper
  • 4 mozzarelle
  • 150 g parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac si ricotta:

1.Am pus la incins untul si ulei de masline.

2.Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit,pana a devenit transparenta,apoi am adaugat spanacul spalat si tocat mai mare,am pus putina sare si capac si am lasat sa scada toata zeama.

3.Intr-un bol am pus spanacul,ricotta,oua,sare,piper,nucusoara,5lg parmezan ras si am mestecat bine.

4.Am taiat mozzarella cubulete mici.

5.Am pus intr-o tava putina compozitie de spanac si 3 lg de ulei de masline,apoi foile de lasagnie,iar compozitie de spanac,apoi mozzarella si am presarat parmezan ras....am continuat pana cand am terminat cu spanac,mozzarella si parmezan ras.

6.Am dat la cuptorul incins,la 180° pentru 30-40 de minute pana se rumeneste.

Serviti calda.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Puteti sa dati mozzarella si pe razatoarea mare.

2

Puteti folosi si sos bechamel,sa fie putin mai moale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu spanac