Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Descoperiti intre straturi de paste, gusturile autentice de sos bolognese cu bucati fine cu carne de vita si Bechamel, acoperite molatec cu branza si trecuta prin cuptor.
1. Se unge o tava cu primul strat de bechamel.
2. Se pune 1 rand pe placi, peste un strat de bechamel, peste un strat de bolognese.
3. Repeta pasul 2 de inca doua ori.
4. Se introduce in cuptor pt circa 20 min. In ultimele 3 minute se adauga branza rasa pe deasupra.
Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=PaEJIB2KK5Y
1
se lasa la racit pentru a putea fi scoasa din tava in forma dorita
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult