Siropul
Ingredientele se pun intr-o craticioara pe foc, se amesteca si se lasa sa dea 1-2 clocote, timp in care se topeste si untul, apoi se lasa la racit. Esenta de rom se pune dupa ce s-a racorit siropul.
Blatul
Ouale se separa: albusurile se bat spuma cu un praf de sare, galbenusurile se mixeaza cu zaharul cca 5 min pana rezulta o crema, se varsa uleiul treptat, apoi apa minerala. Se incorporeaza faina si praful de copt si se adauga esenta de rom, apoi se adauga albusurile batute spuma. Compozitia rezultata se varsa intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace cca 30 min, la foc mediu, incercand-o cu scobitoarea. Dupa ce se raceste, se portioneaza.
Fiecare bucata se scufunda in siropul racit si se aseaza pe o farfurie intinsa pentru a absorbi siropul. Dupa ce s-au insiropat tavalim fiecare bucata prin nuca de cocos ori nuca putin prajita si macinata.