Am gasit aceasta retete delicioasa la Laura Adamache specialista in prajituri deosebite...si-i multumesc tare mult!
Se mixeaza ouale si zaharul in jur de 15 min pana isi tripleaza volumul. Se adauga faina cu grija, treptat si se amesteca de jos in sus. Se adauga untul topit si racit tot de jos in sus cu grija sa se inglobeze foarte bine. Aluatul trebuie sa fie pufos. Se tapeteaza forma( eu de regula o tapetez cu hartie de copt), Se toarna compozitia si se da la cuptor la 180 grade pentru 25, 30 de min. Daca e gata se desprinde usor de pe margini. Se taie patratele de 4x4 numai cand se raceste complet.
Glazura
Untul, zaharul, apa si cacaoa se amesteca intr-un ibric pe foc mica pana topim zaharul complet. Trebuie sa avem grija si sa amestecam des astfel incat sa nu ardem glazura.
Lasam la rece glazura si cand s-a racit complet scufundam cate un cubulet de prajiturica si apoi tavalim bine de tot prin nuca de cocos...apoi servim cu pofta!