Jumarele aurii

de claudiaO in Porc, 18 Sep 2018 | 3327 vizualizari

 

Inca nu a venti iarna, dar daca a dat putin racoarea, a aparut si pofta de ceva jumarele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne impanata de porc
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumarele aurii:

Carnea spalata si uscata in prealabil, o taiam bucati potrivite de cca 2 cm si o punem in tuciul incins. Amestecam cu lingura din cand in cand ca sa se desprinda, apoi le tinem pe foc pana se rumenesc frumos.

Le scoatem intr-o sita si presaram sare pe ele, dupa gust.

Servim cu pofta, dupa ce se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumarele aurii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc ( cea mai buna leguma porcu`)