Cotlet de porc cu os la cuptor!

de Panacris in Porc, 19 Iun 2013 | 10230 vizualizari

 

Un fel principal sățios!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc cca. 1500 g într-o bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • ciuperci albe cca. 500 g,
  • ceapă roșie cca. 3 bucăți,
  • ardei verde 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • bacon cca. 50 g,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu os la cuptor!:

Cotletul se feliază după forma oaselor și se asezonează de sare, piper și boia, și se așează înt-un vas tremorezistent.

Ciupercile, ceapa să ardeiul se curăță. Ceapa și ardeiul se feliază, apoi  se așează între  feliile de carne. Pălăriile ciupercilor se umplă cu bacon și se așează de jur, împrejurul cotletului.  Se introduce vasul cu cotletul, în cuptorul preîncins, ptr cca. 15 minute la foc iute, neacoperit. După aceea se acoperă și se lasă la înăbușit, cca. 40 minute, la foc mic, eventual se stropește cu puțin vin alb sec sau apă, după gustul fiecăruia.

Se servește ca atare sau alături de diverse garnituri ;)

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu os la cuptor!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc în crustă de condimente