Jelly&Chocolate Cookies

de laylalala in Prajituri, 6 Noi 2010 | 4206 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 400 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 100 gr jeleuri
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata alba
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jelly&Chocolate Cookies:

Incinge cuptorul la 190˚C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara macinata.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat apoi de 100 ml Caribbean Twist Pina Colada.Adauga ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in final jeleurile si cele 3 tipuri de ciocolata.
Formeaza cu mana bilute de aluat.Aseaza bilutele pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 9-11 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jelly&Chocolate Cookies" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă -  Rețeta perfectă pentru un desert delicios

ieri la 10:35

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1149 puncte

oanapl

1031 puncte

mirela0911

1000 puncte

Ela68

1000 puncte

Retete_gustoase

450 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose cu dovleac si ciocolata neagra