Am folosit din nou Green Sugar pentru ca imi place gustul si are 0 calorii si 0 indice glicemic. A iesit un desert minunat si care se prepara repede!
Se spala capsunii si se curata de codite. Se taie bucatele mai mici, se pun intr-o craticioara impreuna cu Green Sugar si zeama de lamaie si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 5 minute. Amidonul se dizolva in apa, apoi se toarna peste sosul din cratita amestecand repede sa se omogenizeze. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se mixeaza cu blenderul timp de 2 minute cat sa rezulte o pasta omogena. Se lasa deoparte.
Branza mascarpone se mixeaza impreuna cu smantana, Green Sugar si esenta de vanilie pana obtinem o crema pufoasa.
Se ia cate un pahar si se alterneaza crema de mascarpone cu jeleul de capsuni, pana epuizam toate cele 4 portii. Deasupra se aseaza cate o capsunica si frunza de menta. Inainte de servire se lasa la rece.
Pofta buna!
1
Se poate folosi orice fel de fruct, e la fel de bun!