Intorsuri dulci si sarate

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2010 | 11269 vizualizari

 

Reteta din ,,Carticica practica,,.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 120 ml apa calduta sau lapte
  • 50 g branza sarata
  • 1 lingurita de zahar
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Intorsuri dulci si sarate:

Se face un aluat din faina, ou, apa sau lapte, branza rasa si zahar . Se framanta pana nu se mai lipeste de mana. Se imparte in bilute nu foarte mari. Fiecare bila se intinde in foaie foarte subtire cu sucitorul, se ruleaza si se strange melc. Se aplatizeaza apoi cu sucitorul. Se pun la prajit in ulei incins.

Se pot servi cu branza tare rasa deasupra sau pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Intorsuri dulci si sarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]