Dobos cu cascaval si sunca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 31466 vizualizari

 

Un aperitiv foarte rapid de realizat, gustos si deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de cascaval (Hohland)
  • 8 felii de sunca presata
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos cu cascaval si sunca:

Untul se lasa la temperatura camerei pana se poate intinde usor. Se unge o felie de cascaval cu unt, intr-un strat foarte subtire, apoi se aseaza feliile de sunca. Se aseaza alternativ straturile, apoi se taie marginile cu un cutit bine ascutit si cu grija se taie cubulete. Se orneza dupa plac si se infige cubuletul cu o scobitoare. Se lasa la frigider cal putin o ora inainte de servire.

TIPS-URI

1

Se pot face cate straturi vreti :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu branza,dovlecei şi ardei