Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara

de Ina in Mancaruri cu carne, 8 Mai 2010 | 11873 vizualizari

 

Cum eu doream o mancare usoara, iar sotul ceva cu carne, am gatit acest fel, care s-a dovedit a fi un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg. inimi si pipote de pasare
  • 50 ml. sos de soia
  • o capatana de usturoi

Cartofi natur :

  • 1,5 kg. cartofi
  • 80 g. unt
  • patrunjel verde
  • delikat legume


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara:

  Pipotele si inimile se curata de  sange si pielite , apoi se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierte se scot, se stropesc cu sos de soia  ( 50 ml. )  se adauga usturoi feliat  , apoi se rumenesc  pe gril  de Teflon ( fara ulei). Cand sunt rumenite inimile, se innabusa totul cu o ceasca cu apa  fierbinte si se mai lasa 5 minute pe gril.Se asezoneaza pe farfurie cu  cartofi natur  (  cartofii taiati bucati se fierb , se scurg de apa  si se presara  cu  putin delikat sau sare ,  patrunjel verde  si bucatele de unt  ) .

 Salata de vara:       http://www.bucataras.ro/retete/7027/salata-de-vara-cu-detoate.html

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si pipotele cu cartofi natur si salata de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu inimi si pipote