Inghetata de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 9 Iun 2010 | 9378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 300 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de ciocolata:

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul pana se albesc si devin ca o crema. Se adauga cacao si se omogenizeaza. Se toarna laptele rece putin cate putin, apoi se pune pe aragaz la foc mic. Se fierbe pana incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Se pune ciocolata rupta bucatele si se amesteca pana aceasta se topeste. Se da deoparte si se lasa la racit.

Cand compozitia s-a racit foarte bine se adauga frisca batuta si se omogenizeaza amestecand usor.

Se da la congelator pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chocolate Banana Cake(Prajiura cu ciocolata si banane)